dijous, 26 de juny del 2014

Una invitació / Una invitación

CAT // ESP

De la mà de la col·laboració entre Filagarsa i l’artista visual Irene Pérez ens plau fer-te arribar aquesta invitació per a formar part del grup // Punts Suspensius //. Es tracta d’un grup de persones que es trobarà regularment els matins de diumenge durant l’estiu al Parc de Vallparadís de Terrassa per tal de teixir, cosir, brodar o senzillament conversar a l’aire lliure. Aquest grup està obert a tothom sense restricció d’edat o sexe. Les famílies amb nens i nenes son benvingudes.


La idea es trobar-nos al parc els següents diumenges de 10h a 13h entre finals de juny i la primera setmana de setembre:

29 de juny // 6, 13, 20 i 27 de juliol // 10, 24, i 31 d’agost // 7 de setembre





Lloc de trobada:



l’àrea de gespa davant del parc infantil a la cruïlla de camins que hi ha entre els ponts de l’Avinguda Jacquard i el de St. Pere, a l’alçada del Museu Tèxtil. Porteu tovalloles, mantes o coixins per seure còmodament.




Durant cada una d’aquestes trobades la Irene Pérez treballarà en la seva peça Ona Expansiva, una catifa circular feta a ganxet on l’artista convidarà a els assistents a seure-hi durant cada una de les sessions a mida que va creixent. Aquesta obra fa referència a la transmissió de coneixements, experiències i vivències que succeeixen quan un grup de persones es reuneix per realitzar labors.



Ona Expansiva, obra en producció.


L’assistència a totes les trobades és totalment oberta, lliure i gratuïta, així que t’animem a fer extensible aquesta invitació a qui vulguis.

Si tens interès en rebre informació sobre aquest projecte i sobre possibles canvis de dates o lloc de trobada, si et plau envia’ns un e-mail  a grup.puntssuspensius@gmail.com per tal de que puguem incloure la teva adreça a la nostra llista.

_____________________________________


De la mano de la colaboración entre Filagarsa y la artista visual Irene Pérez nos complace hacerte llegar esta invitación para formar parte del grupo / / Punts Suspensius / /. Se trata de un grupo de personas que se encontrará regularmente las mañanas de domingo durante el verano en el Parque de Vallparadís de Terrassa para tejer, coser, bordar o sencillamente conversar al aire libre. Este grupo está abierto a todos sin restricción de edad o sexo. Las familias con niños y niñas son bienvenidas.

La idea es encontrar al parque los siguientes domingos de 10h a 13h entre finales de junio y la primera semana de septiembre:

29 de junio // 6, 13, 20 y 27 de julio // 10, 24 y 31 de agosto // 7 de septiembre

 
Lugar de encuentro:
el área de césped delante del parque infantil en el cruce de caminos que hay entre los puentes de la Avenida Jacquard y el de St.Pedro, a la altura del Museo Textil. Llevar toallas, mantas o cojines para sentarse cómodamente.

Durante cada uno de estos encuentros Irene Pérez trabajará en su pieza Onda Expansiva, una alfombra circular hecha a ganchillo donde la artista invitará a los asistentes a sentarse durante cada una de las sesiones mientras ésta va creciendo. La obra hace referencia a la transmisión de conocimientos, experiencias y vivencias que suceden cuando un grupo de personas se reúne para realizar labores.

La asistencia a todos los encuentros es totalmente abierta, libre y gratuita, así que os animamos a hacer extensible esta invitación a quien quieras.

Si tienes interés en recibir información sobre este proyecto y sobre posibles cambios de fechas o lugar de encuentro, por favor envíanos un e-mail a grup.puntssuspensius@gmail.com para que podamos incluir tu dirección en nuestra lista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada