dimecres, 14 d’octubre de 2015

(des)connexions - trobades a Tigomigo // (des)conexiones - encuentros en Tigomigo


//cat//

Després d'un estiu calorós i llarg, aquesta tardor reiniciem les trobades del grup Punts Suspensius. Durant els mesos de setembre i octubre el lloc de trobada passarà a ser a la galeria Estudi Tigomigo (C/ Viveret, 17) de Terrassa. Aquest espai alberga el projecte expositiu més recent de la Irene Pérez que sota el títol (des)connexions inclou l'obra Ona Expansiva i les trobades del nostre grup (dates i horaris més abaix).


Hi esteu tots i totes convidades a les trobades dels divendres 25 de setembre, 9 i 23 d'octubre de 16h a 20h. A més, com a acte de clausura de l'exposició, el dissabte 31 d'octubre de 17h a 20:30h hem organitzat una trobada del nostre grup amb el grup Mitja Subversiva de Barcelona per teixir tots plegats acompanyats de panellets i castanyes.//cast//

Después de un verano caluroso y largo, este otoño reiniciamos los encuentros del grupo Punts Suspensius. Durante los meses de septiembre y octubre el lugar de encuentro pasará a ser en la galería Estudio Tigomigo de Terrassa. Este espacio alberga el proyecto expositivo más reciente de Irene Pérez que bajo el título (des)conexiones incluye la obra Onda Expansiva y los encuentros de nuestro grupo.

Estáis todos y todas invitadas a los encuentros los viernes 25 de septiembre, 9 y 23 de octubre de 16h a 20h. Además, como acto de clausura de la exposición, el sábado 31 de octubre de 17h a 20:30h hemos organizado un encuentro de nuestro grupo con el grupo Mitja Subversiva de Barcelona para tejer juntos acompañados de panellets y castañas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada