Presentació del Projecte.

Filagarsa té com a objectiu apropar l’art a àmbits diversos on es pugui treballar, des d'una intenció pedagògica, a partir de la feina de les diferents persones que participen en el projecte.

És un projecte concebut com una proposta d'experiència col.lectiva i col.laborativa de record, de recuperació o de redescoberta, més que no pas com una proposta d'aprenentatge en el sentit de transmissió d'un saber per part d'algú que el té cap a algú que no el té. Fent cadascú des de el seu propi saber, es pot crear un espai de trobada on cada participant pugui collir allò que el pugui enriquir.

Filagarsa s’ofereix a les persones i els grups que, des de entitats com escoles, centres de formació, casals, hospitals, associacions… estan interessades en un intercanvi: compartir un espai de llibertat on viure una experiència de creació en col·laboració amb professionals de diversos àmbits de l’art.

Filagarsa neix amb la voluntat de proposar intervencions en el paisatge, des del convenciment que som fills del paisatge, que pertanyem al paisatge. Ens trobem en entorns que tot soviet amaguen el paisatge, ens distreuen del paisatge o, fins i tot, es converteixen en el paisatge.

En el projecte Filagarsa s’hi han embolicat persones que treballen en àmbits diversos: el teatre, la joieria, l’escultura, el so, l’escriptura, la fotografia, el cos en moviment, la música, la cuina, el món de les flors…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada